Oferta

279.83lei

Aluminiu Casca Adaptor NVG Sistem de Montare Casca cu Suport Permanent VAS Giulgiu Pentru Viziune de Noapte PP24-0189

Adaugă o recenzie

Aluminiu Casca Adaptor NVG Sistem de Montare Casca cu Suport Permanent VAS Giulgiu Pentru Viziune de Noapte PP24-0189

NVG SISTEM DE MONTARE

DESCRIERE:

Wilcox L4 G30 Casca Muntele este o permanentă fixă de montare, care blochează NVG e pe orice casca forate cu un standard de trei-gaura de configurare. G30 muntele are mai multe puncte de reglare pentru a crea o potrivire exactă și permite operatorului să flip NVG-i din drum atunci când nu sunt utilizate. G30 utilizeaza Wilcox trei găuri de fixare.

CAIETUL de sarcini:

Material De Construcție: Usoare De Aluminiu Aerospațial, Polimer

Înălțime Reglare: 0.900" Verticală Totală De Călătorie

Vedere pentru Stivuirea: 130º de Călătorie

Finite Tilt: 0-15 ° Înclinare

De Călătorie: 1.100" Total Coordonata De Călătorie

Auto On-Off: se Aplică w/ Wilcox Metal Interfață Pantofi

Adăpostește: AN/PVS-7A, AN/PVS-7C (Mount Direct) AN/PVS-7B*, AN/PVS-14*, AN/PVS-15*, AN/PVS-18*, AN/PVS-21*, BNVD*, BNVD-G* (w/ Wilcox Interface Shoe)

(Atenție:Toate produsele noastre nu prevăd baterii,este doar pentru referință, vă mulțumim!)

Mai multe elemente tactice în

Transport: din Cauza Regulamentelor din domeniul transportului maritim: TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Livrare. Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. În mod normal navei în marea BRITANIE,SUA,Australia, prin E-pachete de servicii. În alte țări, va fi livrat prin China Post Air Mail sau Standard Int ' l Shipping(DHL si EMS). E-pachete de servicii(7~15working zile);Standard Int ' l Shipping service. (7-15 zile lucrătoare) (primirea de timp ar putea fi varia datorită client timp clearance-ul în diferite țări). Noi nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări) Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport. Se întoarce: se Întoarce sunt permise Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării. Pentru a fi eligibile pentru o restituire, returnate marfa trebuie să fie în original nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat. Elemente eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru returnare. Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați usdirectly pe WholesaleNew.news sau mi e-mail: [email protected] com Noastră de afaceri data: Mon. Fri. 8:30 AM-6:00 PM EST) Tot mesajul va fi răspuns într-o singură zi, cu excepția Sărbătorilor legale. Feedback: vă Rugăm să ne lăsați un cinci stele feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Atunci când primesc comanda ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv . Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi un feedback. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră.

Etichete: casca suport, viziune de noapte adaptor, adaptor de montare, Ieftin casca suport, De înaltă Calitate, viziune de noapte adaptor, China adaptor de montare Furnizori
Dimensiunea Pachetului 16cm x 11cm x 7cm (6.30in x 4.33in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Ghid Lungime Alte
Numărul De Model PP24-0189
Nume De Brand canis latrans
Ghid Tip CASCA ADAPTOR

Scrie o recenzie

Produse similare