Oferta

311.29lei

345.88lei

Living Home Decor Pictura, Il Parco Monceau de Claude Monet, Canvas Wall Art Pictura, Peisaje, Orizontale

Adaugă o recenzie

100% de Mână-pictat picturi în ulei

Descriere produs: Orientare: Orizontala Titlu: Il Parco Monceau Artist: Claude Monet a pictat ulei de reproducere de un celebru tablou de Monet, Il Parcul Monceau. Capodopera originală a fost creată în 1876. Astăzi a fost recreat cu atenție detaliu cu detaliu, culoare cu culoare aproape de perfecțiune. În timp ce Monet capturat cu succes viața este realitatea în multe din lucrările sale, scopul său a fost de a analiza natura mereu schimbătoare de culoare și lumină. Cunoscut sub numele de clasic Impresionist, nimeni nu poate ajuta, dar am o profundă admirație pentru talentul său. Această operă de artă are aceleași emoții și frumusețe ca originalul. De ce nu harul casa ta cu acest reprodus capodoperă? Obține acest tablou pentru decorarea acasă ,pentru a primi complimente.

Dimensiunea Diagramă:

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ:

8X10inch (20X25cm)

12X16inch (30X40cm)

16X20inch (40X50cm)

20X24inch

(50X60cm)

24X36inch (60X90cm)

36X48inch

(90X120cm)

30X40inch (75X100cm)

48X72inch (120X180cm)

TOATE PERSONALIZATE DIMENSIUNI DISPONIBILE

TOATE PERSONALIZATE

DIMENSIUNI DISPONIBILE

Întrebări FRECVENTE

1. Cum sunt uleiul de pictura reproduceri?

---Pictură în ulei reproduceri sunt realizate manual de reconstituiri de picturi originale. Originalele sunt făcute de către bine-cunoscut și respectat de artiști precum Van Gogh, Picasso și multe altele. Reproduceri permite să dețină o replica de o capodoperă care numai cei foarte bogați își puteau permite. Multe din originalele pot fi găsite doar în lumea faimoase muzee de artă. Reproducerea este sansa ta de a deține magnific de artă, la un preț accesibil.

2. Care este diferența între picturi în ulei și amprentele văd peste tot?

---Amprentele pe care le puteți găsi pe multe site-uri pe Internet și în multe magazine sunt doar imagini imprimate de picturi originale. Picturile în ulei pe magazinul nostru sunt reale hand-made reproduceri. Aceste picturi sunt realizate de artisti talentati care reproduce opere de artă realizate de unii dintre cei mai mari maeștri. Aceasta este o oportunitate de a deține o mână-a făcut capodoperă.

3. De ce sunt prețurile atât de mici? --- Avem propriile noastre pictori , vinde aici, la prima mână, fără niciun mijloc de taxe. Pentru en-gros este binevenită aici.

4.Dacă am comanda o pictura cu un cadru-ar lua tabloul înrămat și gata să stea pe peretele meu?

--- Am sugera clientilor donot cumpere cu rame ,pentru că este ușor să fii daune pe drum .Și, de asemenea, costul de transport maritim este foarte scump cu rame.

5. Cum pot plăti?

--- Escrow

Am prefera Garanție de plată (rapid, ușor și în condiții de siguranță). Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că orice rambursare va fi emisă în același mod în care cumpărătorul a plătit noi. Card De Credit :

Putem accepta toate tipurile de card de credit (Visa/Master/Descoperi/American Express), prin Escrow, și sunteți încă în măsură să plătească cu cardul de credit ca vizitator membru al Escrow când uiți de Escrow parola sau nu ai un cont Escrow înființat. Toate celelalte metode de plată și opțiuni:

Pentru toate celelalte metode de plată, vă rugăm să mi e-Mail înainte de cumpărare pentru a face sigur că aș accepta opțiunile de plată. De obicei, noi nu oferim servicii de preluare de

6. Cum sunt picturile ambalate?

--- Toate tablourile vor fi ambalate de greu tub în interiorul și bule de plastic afara.

7. Ce fel de afaceri sunt permise în magazinul tău?

--- Putem face toate en-gros,cu amănuntul și dropship!

DA. Atunci când, pentru atât un cadru și un tablou întinde pictura pe targă baruri. Apoi ne-cadru pictura și-a pus tot hardware-ul necesar pentru tine să-ți agăți tabloul de pe perete.

8.Cât timp va trebui să așteptați pentru pictura mea?

--- Pictura devine, de obicei, livrate la tine în termen de 4 zile (în timpul săptămânii). Se va ajunge la partea ta în 5-10 zile lucrătoare de către EMS expres internațional. DHL,TNT,FEDEX express este, de asemenea, disponibile,vă rugăm să verificați tarifele cu noi, dacă aveți nevoie .

9. Puteți reproduce picturi din poza mea?

--- Da, putem reproduce o pictură în ulei de la orice imagine clară sau o fotografie. Puteți să ne contactați cu numele artistului și imagine, e-Mail-ne imaginea pe care doriți replicat. ---

10. Feedback - feedback-ul Pozitiv este de mare importanță pentru mediul de afaceri din . Vom face noastre cele mai bune pentru a furniza de înaltă calitate articol pentru tine, și vă mulțumesc pentru a lăsa feedback-ul pozitiv. Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, asigurați-vă că să ne contactați. Cred că ne poate face să vă mulțumiți prin eforturile noastre. Sperăm că nu este doar o tranzacție, dar, de asemenea, face viața mai bună.

Etichete: pictura îmbrăcăminte, pictura crini, pictura hutch, Ieftine pictura îmbrăcăminte, Pictura de înaltă Calitate crini, China pictura hutch Furnizori
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 15cm x 10cm (17.72in x 5.91in x 3.94in)
Cadru No
Modul cadru Neînrămate
Nume De Brand Arte Drum
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Stil Impresionist
original No
Dimensiune (Inch) 20x24, 24x36, 36x48, 40x80, 48x72
Tip Picturi In Ulei
Subiecte Peisaj
Material Panza
Mediu Ulei
Baza De Sprijin Panza
Numărul De Model OPC231
Forma Single

Scrie o recenzie