Oferta

3 499.40lei

Nunta de cristal 5 cap sfesnice/Cristal lumânare autocolant Masă de Lux Centrala nunta candelabre

Adaugă o recenzie

Informații dimensiune: Inaltime 76cm Culoare: Argintiu Material: Metal Atenție: Pentru un transport usor, va vom trimite piesele de separat, ai nevoie de a le asambla singur, este foarte ușor :) Dacă aveți nevoie de alte culori, putem face, de asemenea, pentru tine, pentru detalii, rugam sa ne contactati :) pretul este doar pentru suporturi de flori și fără alte accesorii, cum ar fi flori, etc... Vom încerca noastre cele mai bune pentru pachetul de mărfuri foarte bine,dar de câteva ori Pentru pe termen lung de livrare,acolo ar putea avea un ușor scrach sau ieșit din formă,dar nu va afecta aspectul și de a folosi,nu vom accepta orice litigiu sau de restituire din cauza asta.sper că puteți înțelege!

Pentru a asigurați-vă că pachetul poate ajunge mai repede si mai sigur , pls lasă în mod clar, detalii de transport maritim,Dacă doriți să facă ordine mari,vă rugăm să contactați cu mine prin e-mail,că toate navă de ocean și plata prin banca sau western union.

Notă: Fiecare client are datoria de a plăti impozite pentru țările lor. Vom declara valoarea reală ca agent de livrare cererea pentru mărfurile comandate dacă nu lași nici mesaje, atunci când plasați comanda, nu e nici o problemă dacă vrei să declare o valoare mică pentru bunurile dumneavoastră, dar ar trebui să-și asume riscul de a fi amerced de personalizat. vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Etichete: nunta candelabre, Lumanarea Titularii, lumanare de cristal, Nunta ieftine candelabre, De înaltă Calitate, sfesnice, China cristal lumânare Furnizori
Greutate Pachet 40.0kg (88.18lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)
Material Metal
Tip De Metal Aliaj
Stil Europa
Utilizarea Sarbatori
Numărul De Model xxx
Potrivire Lumânare Mici Tealight
Funcția Bloc De Potrivire Lumânare
Tip Candelabru
Manual Da

Scrie o recenzie

Produse similare