Oferta

538.95lei

20mmx10m 800W 220V compresor aer condiționat Silicon Încălzire ,Element de Încălzire din cauciuc rezistent la apa conducte de încălzire trupa Electric

Adaugă o recenzie

Caietul de sarcini de bază: demension:20mm*10m tensiune:220V Putere:800W

Comandă specială în funcție de cerința dvs. este posibil, vă rugăm să ne cerințele dumneavoastră în detaliu. Vom produce pentru tine si va vom oferi cel mai bun pret.

Informații de bază:

1. Lungime maxima a curelei este 50meters.

2. 15 mm, 25mm produse, 80W/metru, 30mm produse, 100W/metru, 50mm produse, 150W/metru

3. Temperatura maximă este 250ºC, este recomandat să utilizați sub 50 ºC.

4. Rezistenta de izolatie: >50Mohm

5. Rezistență dielectrică: ~1500V/min

6. Putere Abatere: ±10%

Silicon Rezistent La Apa De Încălzire Centura

Silicon Încălzire Centura este de bună performanță impermeabil, poate fi folosit pentru încălzire, căldură urmărirea și conservarea căldură de conducte, vase și rezervoare de echipamente industriale sau de laborator, în locuri umede, fără gaze explozive. Acesta poate fi direct rana pe suprafața unui a-fi-încălzit poziție, și este de o instalare simplă, siguranță și fiabilitate.

Structurale De Performanță

(1) este compus în principal din aliaj de nichel-crom fire și material izolant, și are încălzire rapidă viteză de căldură, de înaltă eficiență și durată lungă de viață.

(2) Alcaline gratuit fibra de sticla de bază raft este rana cu încălzire electrică cabluri, cauciuc de siliciu este folosit ca principal izolare, rezistență la căldură performanta este excelent, și de performanță de izolare este de încredere.

(3) are o mare flexibilitate, și poate fi direct pe o rana pentru a fi încălzită, aparat, cu un bun contact și încălzire uniformă.

Caracteristici

Max Rezistenta la Temperatura de Material Izolant: 250 GRADE C Recomandat de Temperatură de Utilizare: 50Mohm Rezistență Dielectrică: ~1500V/min Putere Abatere: ±10%

Aplicarea produsului și Note: Silicon cauciuc încălzire electrică centura este special moale de lungime fixă încălzire centura, și-a ridicat proiectat densitate de putere. Prin urmare, în afară de căldura urmărirea și conservarea căldură de comune putere constantă centura, nu mai pot fi utilizate în locuri în care au nevoie de încălzire în anumite condiții.

Note de Utilizare:

(1) atunci Când, în instalarea, silicon cauciuc avion partea de încălzire electrică centura ar trebui să strâns atașați la suprafața de dielectric conducte și pot organisme, și este strâns confirmat de aluminiu bandă adezivă.

(2) ar Trebui să adăugați căldură-strat de izolare pe exterior de încălzire electrică centura pentru reducerea pierderilor de căldură.

(3) Interzice suprapunerea și de lichidare pentru a preveni de la a fi deteriorat din cauza să se supraîncălzească. Produsul poate fi personalizat în funcție de cerințele clientului (pe caietul de sarcini și dimensiuni). Rezistență dielectrică de Înaltă Tensiune Rezistență Centura ~20000V/min Silicon Cauciuc Încălzire Centura Caietul de sarcini

Standdard silicon Cauciuc Încălzire Centura Caietul de sarcini

Etichete: incalzitor trupa, încălzire încălzire, incalzitor electric, Ieftine încălzire trupa, De înaltă Calitate de de încălzire încălzire, China incalzitor electric Furnizori
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip bandă de încălzire
Numărul De Model 20mmx10m

Scrie o recenzie

Produse similare