Oferta

136.72lei

2.1+EDR 8 Ore Freedconn BT Wireless Bluetooth Căști Căști de Motocicletă Mână Liberă pentru Căști de Control Pentru MP3/4 Radio, iPod

Adaugă o recenzie

Valoarea stimate client:

bine ati venit la magazinul nostru,speranța că veți găsi unul care vă place aici.pls verifica elementul cu atenție înainte de a comanda.Vom trimite comanda la tine cât de repede putem. După receving articol,dacă există ceva în neregulă cu produsul,va rugam sa ne contactati la început ,vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine .Bucurați-vă de Shoping aici!

Vă rugăm să rețineți :Acest model nu poate intercome cu alte rider,daca vrei sistem de interfon,psl du-te la URL-ul de mai jos,Multumesc.

https://WholesaleNew.news/store/group/Bluetooth-Intercom-Headset/1352155_260994230.html?spm=2114.12010608.0.0.CNoZmn

Caracteristici principale

(1) set cu cască fără Fir bluetooth pentru a activa telefonul mobil la o distanță de până la 10 metri.

Până la 8 ore timp de convorbire atunci când este conectat la telefonul mobil.

Până la 300 de ore de standby

(2) Apel, răspuns apel, apel respinge, suna inchide.

(3) Primesc un telefon mobil în mod automat

(4) forma ultimul număr

(5) Bucurați-vă de telefonul mobil muzica prin A2DP sau conectați GPS

(6) Controlul de telefon mobil muzica prin AVRCP: înainte, înapoi, redare, pauză

(7) comutare Automată între bluetooth telefon mobil, muzica stereo.

(8) Cu DSP echo anulare și tehnologie de suprimare a zgomotului, cristal de calitate voce clară este garantat într-o mare viteză.

(9) Butonul panoul este rezistent la apă și soare-dovada, în timp ce design-ul este durabil.

Acest dispozitiv permite motociclisti pentru a primi GPS instrucțiuni vocale, efectua apeluri de pe telefonul lor mobil și de a asculta muzica sau player MP3.

Acest set cu cască funcționează cu orice Bluetooth telefon mobil echipat. Conceput și proiectat pentru Heavy-Duty Performanc

Rate :

Montarea Inter Telefon

1. Ia Inter Telefon setul cu Cască și glisați-l în jos, în sloturi în Cască Clip Muntele. Asigurați-vă că este perfect echipat și blocat în loc de încercarea de a extrage-l, trăgându-l în sus.

2. Acum, trebuie să atașați difuzorul și microfonul brațul în interiorul căștii. Ia Velcro pad care vorbitorul va atașa la, și de testare pentru cea mai bună poziție pentru a-l repara. Velcro Pad ar trebui să fie fixate la o înălțime de ureche în căști de ureche buzunar. Va trebui să pui casca pe cap câteva ori pentru a găsi poziția optimă pentru a aplica pad. Atunci când poziționarea corectă este găsit, îndepărtați banda de protecție și se aplică Velcro Pad.

3. Apoi, ia Urechea de Difuzor și atașați-l la Velcro Pad. Rula Microfon Brațul în jos de-a lungul în jos pentru a în cazul în care gura ta va fi. Ca Microfon Bratul este flexibil, puteți ajusta, astfel încât acesta se află în poziția optimă în fața gurii. Unele casti au îndepărtat de umplutură; dacă a ta nu, este recomandat pentru a rula difuzor și microfon sub umplutură.

4. Grija pentru a se potrivi de ace, conectați setul cu Cască Mufă pentru setul cu Cască Mufă. Fișa poate fi introdus doar într-o singură poziție.

5. Fixați cablul de la Căști, în interiorul căștii. Tuck orice suplimentare de sârmă în cască. A se asigura că numai câțiva centimetri de cablul iese. Ai montat cu succes Inter Telefon.

Transformarea unității în modul de așteptare:

Apăsați și țineți apăsat mici, negre butonul de alimentare de la sfârșitul unității. După 3 secunde, veți auzi un "Di" și Blue LED începe să clipească. Drumul butonului și unitatea este acum în modul de așteptare.

Proces Manual

Oprirea aparatului:

Apăsați negre mici butonul de alimentare timp de 5 secunde sau până când auziți 2 "Di" sunete și luminile stinge.

Pentru a asocia pentru a dvs. de telefon mobil cu tehnologie Bluetooth:

Atunci când aparatul este oprit, apăsați și țineți apăsat mici, negre butonul de alimentare de la sfârșitul unității. Țineți apăsat butonul până când veți vedea un ROȘU ȘI ALBASTRU deschis intermitent la rândul său. În mod normal, durează aproximativ 5-8 secunde din off. Nu lasa du-te atunci când vezi lumina albastra. Veți auzi, de asemenea, un "DuDu" tonul atunci când unitatea intră în modul de asociere. De pe telefonul dvs., de căutare și încercare de a asocia dispozitivul, atunci când dispozitivul este intermitent roșu și albastru. Dacă se solicită codul de cuplare va fi 0000, și ar trebui să setați telefonul să auto pereche la aparat.

Etichete: setul cu cască cască de motocicletă, setul cu cască bluetooth motocicleta, cască Motocicletă, Ieftine set cu cască cască de motocicletă, De înaltă Calitate, setul cu cască bluetooth motocicleta, China cască de motocicletă Furnizori
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element cască setul cu cască
certificare CE, FCC, RoHs, BQB, ISO9001
Caracteristici Speciale Mână Liberă pentru Căști de Control Pentru MP3/4 Radio, iPod
Articol Greutate 0.3kg
Versiune Bluetooth 2.1 +EDR
Alimentare Modul Built-in Baterie
Modul De Conectare Bluetooth
Înălțime Element 2.3cm
Nume De Brand FreedConn
Caracteristică Rezistent la apa
Lățime Produs 3.2cm
Muzica Stereo
Aplicabile Casca Tip Fata Complet
Maxim Interfon Distanta <500m
Element De Lungime 8.2cm
culoare Negru
Funcții speciale Rezistent la apa
Timp De Convorbire 8 ore
Plug Type MAREA BRITANIE UE UA-NE
Numele Modelului COM-02
Numărul maxim de Vorbitori 2
Extern De Certificare De Testare CE

Scrie o recenzie

Produse similare