Oferta

442.13lei

465.38lei

High-end de îmbrăcăminte cu guler standard hainele personalizate imprimarea pe eticheta de cârpă de spălare standard mark afaceri

Adaugă o recenzie

Compania este , placa de luare, de imprimare ca una dintre cele mai mari modernă tipografie , Angajează produse sunt după cum urmează:

Unul Aplicabile industrii: haine, genți, pantofi, pălărie, jucarii, prosoape, lenjerie de pat și alte industrii sunt într-o varietate de apă de spălare marca, compoziția marca, dimensiunea de marca;

Două Imprimare de tip: tag, PCV Saci, PVC Tag. Imprimare UV, serigrafie, timbru sec, procesul de bronzare;

Trei material de Imprimare: panglică, bandă, zăpadă fire, coaste centurii de siguranță și PVC, PP etc. U Etc.;

Patru Speciale de materiale de imprimare, cum ar fi imprimarea pe o varietate de alte tipuri de culoare închisă material LOGO-ul .

5 După proces sunt: rola (rola intreaga de tăiere), single cut (taie în monolit), forfecare plierea (împăturirea și lateral dublu de pliere), oblice (lenjerie de pat).

Specifice preț de producție în funcție de material personalizat, caietul de sarcini, cantitatea, și alte prelucrări, pentru oferta de pret!

Zhaoqing Xingfa Culoare Printing Co., Ltd. este un profesionist producătorii de imprimare, a fost este Hong Shunxing marcă Co., Ltd., Hong Hing Grăsime companie de Imprimare parteneri, are 5000 de metri pătrați de atelier, ecran de imprimare mașină, masina de tipar flexo, masini Luo Lanyin, forfecare mașină de pliere 10 seturi din fiecare și o varietate de alte mașini și aparate auxiliare, produse acoperă o varietate de etichete, bunuri cutie de ambalare, materiale publicitare tipărite, dar, de asemenea, a acumulat 10 ani de puternice vigoare tehnice și tipografice excelente, experienta in management, cu atât mai eficient de garantare a calității produselor, a câștigat încrederea și sprijinul multor întreprinderi. Calitate excelentă, preț rezonabil, astfel încât clienții "valoare pentru bani" este noastre sincere angajamentul față de client se întoarce și permanentă.

Etichete: haine eticheta, haine imprimare etichete, pânză imprimate etichete, Haine ieftine eticheta, De înaltă Calitate, haine de imprimare etichete, China pânză imprimate etichete Furnizori
Tip De Unitate mulțime (1000 buc/lot)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 21cm x 11cm (11.81in x 8.27in x 4.33in)
Culoare culoare
Textura de material Pânză
Tip De Produs îmbrăcăminte etichete
Utilizarea Îmbrăcăminte,Pantofi,Genti
Technics Tipărite
Caracteristică Eco-Friendly,Lavabil
Tip India Ma
Material Pânză
Caietul de sarcini Personalizate
Eticheta De Tip Îngrijire Lables
Numărul De Model 02

Scrie o recenzie

Produse similare