Oferta

156.07lei

1KG Rafinat Natural, Nerafinat, Unt de Shea Fierbinte Pure Uleiuri Esențiale Organice Crema Balsam de Buze Hidratant de Îngrijire a Pielii, Unt de Shea Yxx

Adaugă o recenzie

Vă rugăm să fiți siguri că după ce vă plasați sau der, voi trimite o luna Nou produs shea fructe, cu un termen de valabilitate de doi ani Acest produs este rafinat, unt de shea nu este adaugat nimic rafinat doar pentru a face produsul simti mai delicat și confortabil, Rafinat, unt de shea este alb lăptos din cauza diferitelor fotografii culoarea va varia ușor, Rafinat, unt de shea rafinat pentru a elimina mirosul, dar din cauza vremii calde și transportul de produse aparținând sigilate de stat atunci când poate exista o ușoară miros și culoare și aspectul nu este bun, vă rugăm să puneți la frigider foarte bine (de stat, nu , vă rog să vă puneți gheață cutie de depozitare, se poate păstra mai bine culoarea produsului, aspectul și de efect)

Este bine pregătit sau nu pregătit? Ceea ce este diferența?

Diferența între nerafinat și rafinat, unt de Shea:

Nerafinat, unt de shea: Da Galben. Folosit pentru sapun si crema de maini. Se aplică direct .

Rafinat, unt de shea: prelucrate, dezbrăcat de culoare și aromă, fără impurități; a facut crema, ruj, adăugate la produsele cosmetice.

UTILIZĂRI: balsam de Buze și de a folosi crema de unt de shea Pur pentru piele crema (crema de maini creme, corp orice loc se poate folosi). Puteți, de asemenea, se amestecă prăji.

Caracteristică: furnizarea de nutriție pielii, anti-cracare hrani pielea (Africanii au pielea inchisa la culoare, dar pielea lor este fermă și elastică, și le place să folosesc unt de shea pentru a răspândi propria piele), unt de Shea nu este alterat. Vă rugăm să acorde o atenție să nu folosiți prea mult atunci când este utilizat. Prea mult va apărea un pic gras, dar se absoarbe foarte repede si absoarbe în aproximativ 10 minute. La untul de shea este alunecos și non stick

Metoda de utilizare: Direct mânji piele (fata de corp de mână, copii adulți sunt disponibile) Adaugă alte câteva de ulei funcționale sau de pulbere într-o lipi Sau adăuga emulgator în crema Face balsam de buze. ( În timpul iernii, untul de shea este greu și poate fi diluat cu uleiuri lichide, cum ar fi ulei de măsline sau ulei de migdale dulci

Se Unge Introducere

Shea originar din Africa, este o specie cu un efect magic de întreținere, datorită actuală încă nu se poate în mod artificial plantat, cultivat în întregime în mod natural, crește doar în Africa de Vest savannah zone. Se spune că Burkina Faso în Africa de Vest, regiune, orice alege Shea este interzisă, ei doar recolta de nuci cădea la pământ, apoi uscate, fructe sâmburoase, modul rece pentru a extrage ulei pretios de unt de shea , unt de shea conține aproximativ 40-50% din petrol, la nivel local, doar femeile sunt familiarizați cu unt de shea tehnologia de extracție, deci, Unt de Shea a fost numit: o femeie\\'s de aur!

Acesta conține saponifiable grăsimi și acizi grași, acid cinamic și alte ingrediente, în plus pentru a hidrata pielea caracteristice, are efectul de a absorbi razele ultraviolete, este o protecție solară naturală. În plus, untul de Shea, de asemenea, conține steroli din plante (Fitosteroli) și vitamina E, care este cel mai prețios unt de shea de îngrijire a pielii valoare minciuni, care are excelente reparații, anti-inflamatorii și de vindecare a pielii proprietăți, cele mai potrivite pentru copii și alergică a pielii oamenii folosesc, din cauza unt de shea ingrediente astfel de puncte la fel de mare ca 8% (în general, ulei vegetal pentru mai puțin de 1%), ceea ce este suficient pentru a explica de ce unt de shea pentru mâncărime și alte inflamații ale pielii situație are ce efect magic.

1990 Jan dekker cu unt de shea făcut un exemplu de anti-imbatranire studiile clinice, un total de 30 vârste cuprinse între 29-82 ani care au participat la experiment. Voluntar zi cu unt de shea realizate din balsam pentru masaj o dată, după 4-8 luni, toți oamenii de pe piele a îmbunătățit foarte mult:

A. Epidermei Aspectul: culoare galben pal, după câteva săptămâni după utilizarea de dur uscat pielea devine netedă și curată.

B. S kin textura devine foarte delicat, poate fi observat semnificative pielii reînnoirea fenomen: Acesta poate fi de shea, ulei de nesaponificabile chestiune poate rezista ultraviolete UV-B, și de a promova sinteza de colagen.

C. Pentru că, evident, reducerea ridurilor cauzate de expunerea la soare photoaging

Vizibil untul de shea este un sistem eficient de anti-imbatranire a substanțelor active.

De îngrijire și de regenerare: un alt studiu clinic pentru a studia efectul de unt de shea pentru pielea uscata, pielea delicată și în vârstă de tipul de piele, un total de 49 de persoane au participat la experiment, utilizarea secundară pur de shea, ulei pe zi sau 15% din laptele Principalele produse unt de shea frotiu pielea, folosind cele de mai sus două produse principale au fost similare cu rezultatele:

A. 70% dintre oameni cauta produse la pacienții cu dermatite, arsuri și răni cutanate în mod semnificativ la promovarea vindecare

B. 75% din oameni a redus semnificativ ridurile, pielea devine mai bogat.

Proprietăți de hidratare: și anume, conținând 5% unt de shea crema și aceeași parte de matrix dar nu Unt de Shea crema filmate în 10 voluntari antebrațului conductanta pielii testul a fost aplicat la loc și neacoperite diferenta de curs. Rezultatele au aratat ca untul de shea are un termen scurt de hidratare, efect de hidratare de exploatație timp de 8 ore, și apoi o dată pe zi pentru toate utilizarea de voluntari, unt de shea pe suprafața pielii au un bun pe termen lung efect de hidratare

Pentru a promova unt de shea această plantă magică, Statele Unite ale americii ASBI Unt de Shea Association (American Unt Institut), de asemenea, enumerate în mod specific, folosind unt de shea de 21 de tipuri de motive:

Etichete: De Îngrijire A Pielii, Ieftine de îngrijire a pielii, 1KG Rafinat Natural, Nerafinat, Unt de Shea Fierbinte Pure Uleiuri Esențiale Organice Crema Balsam de Buze Hidratant de Îngrijire a Pielii, Unt de Shea Yxx
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tip De Unitate mulțime (1000 Grame/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Capacitate aleatoare
NET WT 1000g
Grupa De Vârstă Copii
Potrivit pentru pielea Toate Tipurile De Piele
Numărul De Model 00124
Efect Hidratare hidratare albire
Ingredient German Henry Henry rafinat, Unt de Shea
Producție Crema De Fata/Crema De Piele
Termen De Valabilitate Termen De Valabilitate

Scrie o recenzie

Produse similare