Oferta

3 137.39lei

Mb star instrument de diagnosticare mb sd c5 conecta cu software-ul 2018.03 mai noi ssd super cu laptop d630 set complet gata de a lucra 12v 24v

Adaugă o recenzie

Vă rugăm nota 1 va rog!!!

1. vă rugăm să nu introduceți bateria pentru c5, acesta va fi alimentat atunci când este conectat la masina

2. acceptă wi-fi și lan, acesta va fi testat înainte de expediere MB SD C5 Pachetului Lista 1. 1 buc x C5 Multiplexor (noul C5 caz) 2. 1 buc x OBDII 16PIN Cablu 3. 1 buc x 38PIN Cablu 4. 1 buc x 14PIN Cablu 5. 1 buc x 8PINI Cablu 6. 1 buc x Cablu Lan 7. 1 buc software în ssd 8. 1 buc x d630 laptop 4g mâna a doua Nou MB Compact 5 Caracteristici 1. Noul MB SD se Conecteze Compact de 5 Stele Diagnosticul suport wireless diagnostica; 2. Noul MB SD se Conecteze Compact de 5 Stele Diagnostic nu numai de sprijin linia K a diagnostica și POT AUTOBUZ,dar, de asemenea, UDS diagnostica protocol. Pentru că vechiul MB STAR C4 principal de administrație nu au UDS chip, atât de vechi MB STAR C4 nu se poate sprijini de ea; 3. Multiplexor acum folosesc cablu Lan pentru a conecta 4. Conector adopte Militare schimb rapid de tehnologie, se poate sprijini de 10.000 de ori trage plug, mai stabil; 5. Toate core accosseries adopta originale de ambalare noi, cip, și 24 de ore de testare, pentru a garanta calitatea produselor; 1.Suport Wireless 2. Sprijinit Multi-Limba: Engleză/Bulgară/Daneză/Greacă/Spaniolă/Franceză/Italiană/Coreeană/Poloneză/Romanuan/Serbo-Croatian/ Turcă/Cehia/Germania/Finisaj/Hyngarian/Japoneză/Olandeză/Portugheză/Rusă/Suedeză/Chineză 3. Suport Auto Dupa Anul 2000 4. Suport Offline și On-line de Programare, Dacă Vrei să Faci On-line, vă Rugăm să Cumpere Online SCN Codificare Serviciu MB STAR C5 Software-ul de Suport Multi-Limbi: engleză, Chineză, cehă, daneză, germană, greacă, Spainsh, finlandeză, franceză, maghiară, italiană, Japoneză, coreeană, olandeză,poloneză,portugheză,română,rusă,Sârbo,slovacă,Slovenă,suedeză, turcă cel mai nou software-ul în ssd de 240 gb super

d630 laptop la mâna a doua

1) Multi-Limbi

Engleză, Chineză, Cehă, Daneză, Germană, Greacă, Spainsh, Finlandeză, Franceză, Maghiară, Italiană, Japoneză, Coreeană, Olandeză,Poloneză,Portugheză,Română,Rusă,Sârbo,Slovacă,Slovenă,Suedeză, Turcă

Dacă locuința ta face parte de loc de la distanță în DHL ,vă rugăm să adăugați 35USD pentru telecomanda taxa.Fiecare produs a fost testat înainte de a trimite la dumneavoastră să asigurați-vă că funcționează în condiții bune!

Notă: sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Vă rugăm să Rețineți:Dacă țara dvs. din Rusia,Brazilia,Argentina și Ucraina.Vă rugăm să alegeți EMS.

Transport

1-2 Afacere de zile pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.

Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL si EMS.15-30 de zile prin HK POST de AER la nivel Mondial.Pista Nu va fi dat de client după ce bunurile au fost expediate.Dacă aveți orice cerere pentru declarația de valoare sau descriere.Vă rugăm să ne informați.

Noi nu va purta responsabilitatea pentru eșua livrare pentru că receptorul nu este la adresa.Și apoi nu a putut semna factura de transport maritim.

Notă:sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o livrare internationala.Timp de transport maritim va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Retur:

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția .Vă rugăm să conract-ne rapid.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau lăsați feedback-ul rău în mod direct.Nu e cel mai bun mod de a rezolva problema.Am putea face schimb cu tine,dar cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim în termen de 10 zile.

Dacă aveți orice element problemă,contactati-ne repede,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva în 24 de ore.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta.Nu este cel mai bun mod de a rezolva problemele.Vă mulțumesc!

Preț de listă include valoarea bunurilor ,costurile de ambalare,și taxele de export.Aceasta nu include internațional de import.

Garantie:Un an

Pachetul va fi trimis prin cel mai rapid și mai ieftin DHL

Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.

Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente

Despre probleme vamale și Fiscale:

1,vă Rugăm să consultați site țările politici personalizate înainte de a comanda și spune-ne ce cerințele dumneavoastră de factură.Avem o experiență bună de clearance-ul, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe cauzate de țări personalizate.Vă rugăm să fie bine precizat.

2,vă Rugăm să ne lăsați mesaje dacă aveți orice cereri speciale pentru clearance-ul.În caz contrar, vom declara 45% din prețul unitar(aproximativ$100-$300)pentru a salva de impozitare.

Recunoscător pentru feedback-ul dumneavoastră pozitiv

Sfaturi Foarte Importante:

Avem multă experiență în obiceiurile de compensare,

Te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului.Astfel încât să puteți evita să plătească taxa mare.

În măsura în care știm,Franța și Turcia au stricte privind politica de import.Deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiar

cu politica și spune-ne care este cel mai bun.

Dacă sunteți din Brazilia,trebuie să furnizați CPF NUMĂR(cod FISCAL)pentru noi.

Dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut.Sper că puteți înțelege.

Contactati-Ne

Biroul nostru de ore sunt

24 oră 7 zile onlline serviciu

Și dacă nimeni nu răspunde on-line în timp, uneori,nu vă faceți griji.Lasa-ne un mesaj sau scrie dorințele dumneavoastră,vă vom contacta cât mai curând posibil.

Etichete: instrumentul de diagnosticare mb, laptop instrumente de diagnosticare, sd c5, Ieftin instrument de diagnosticare mb, De înaltă Calitate instrumente de diagnosticare laptop, China sd c5 Furnizori
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 7.0kg (15.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
memoria ram pentru laptop 4g
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Limba Hungarian,French,Italian,Greek,German,Slovenia,Polish,English,Spanish,Russian,Turkish,Finnish,Portuguese,Dutch,Swedish,Czech,Denish,Japanese,Korea
Garanție 1 an
Caracteristici Speciale instrumentul de diagnosticare
Nume De Brand RCOBD
Extern De Certificare De Testare CE
Software-Ul De Actualizare Da
culoare cum arată
Versiune Hardware cele mai noi
Versiune Software cele mai noi

Scrie o recenzie

Produse similare