Oferta

562.80lei

De uz casnic 50M de Ridicare din Oțel Inoxidabil Submersibile Pompa de Apa de Alimentare AC Adânc Pompă de Bine De Râu

Adaugă o recenzie

Submersibile Pompa de Apa AC Pentru Irigații

Parametru Model de date:Y3.5SD3-50/10-600W Tensiune:220v50hz Putere:600w Max. debit:6 m 3 /h debitul Nominal:3m 3 /h Max. cap:50m Evaluat cap:35m Rotor cantitate:10buc Calibru:1 inch Cablu:30m Evacuare material:cupru

Pentru clientul nostru:

Adânc în care pompa este strict interzisă ralanti

Dacă sunteți un nou ei bine, doar pentru a juca, vă rugăm să rândul său, până când pompa a tras apa. Dacă nu există nici apă, pompa este oprit, sedimente în interiorul conductei va rezolva pentru a pompa în interiorul coagulare, provocând pompa masina de card, fără apă. Dacă acesta este cazul, nu a pompei de apă, vă rugăm să opriți. O lungă perioadă de timp, va deteriora motorul pompei.

Caracteristici cap Plin,plin de tensiune de Ulei cufundat motor,poate adâncimea de scufundare:100 m Motor protecție automată Anti-nisip structura de asigurare a Calității debit Mare motor de Cupru 304 ax din oțel inoxidabil

CUMPĂRĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU TOATE COSTURILE DE LIVRARE ȘI MANIPULARE, COSTURILE. COSTURILE DE TRANSPORT SUNT DETERMINATE DE LOCUL DE CUMPĂRĂTOR ȘI GREUTATEA OBIECTULUI VÂNDUT.

DE TRANSPORT NU VA AVEA LOC PÂNĂ CÂND PLATA ESTE PRIMITĂ.

ATENȚIE CUMPĂRĂTORII INTERNAȚIONALE: VĂ RUGĂM SĂ FURNIZAȚI UN NUMĂR DE TELEFON ȘI ADRESA DE LIVRARE ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM OBȚINE ELEMENTUL LIVRAT LA TINE. NU UITA de ORICE ALTE TAXE CARE SUNT PERCEPUTE de CĂTRE TRANSPORTATOR(de exemplu:de vămuire și cheltuiala cu impozitul). ACEST LUCRU ESTE CEVA CE NU PUTEM CONTROLA ȘI ESTE UN COST SUPLIMENTAR PENTRU TRANSPORT.

PUTEM, DE ASEMENEA, SUGEREZ SĂ UTILIZAȚI O ALTĂ NAVĂ MODURI, CUM AR FI: DE AER SAU DE MARE.

VA VOM RETURNA BANII ÎN CAZUL ÎN CARE ELEMENTUL PRIMIȚI NU FUNCȚIONEAZĂ DELOC, DACĂ NU A FOST LISTAT CA FIIND "PIESE" SAU "NU SUNT ÎN STARE DE LUCRU." CUMPĂRĂTORUL VA FI RESPONSABIL PENTRU TOATE RETUR TAXELE DE TRANSPORT MARITIM. ODATĂ CE ELEMENTUL ESTE PRIMIT LA SEDIUL NOSTRU VOM EMITE O RAMBURSARE.

ELEMENTELE TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN TERMEN DE 14 ZILE DE LA DATA LA CARE A FOST LIVRAT CUMPĂRĂTORULUI.

SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI. VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE TRIMITEȚI UN E-MAIL SAU UN MESAJ PRIN ELIEXPRESS CU ORICE ÎNTREBĂRI, COMENTARII, SAU NELĂMURIRI.

CUMPĂRĂTORI: VERIFICA FEEDBACK-UL NOSTRU ȘI DE A LICITA CU INCREDERE. NU VOM LĂSA FEEDBACK-UL PENTRU CUMPĂRĂTORI, PÂNĂ VOM PRIMI FEEDBACK-UL. AR TREBUI SĂ O PROBLEMA APAR, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A PĂRĂSI FEEDBACK NEUTRU SAU NEGATIV; ACEST LUCRU NE VA PERMITE SĂ LUCREZE CU CUMPĂRĂTORUL PENTRU A REZOLVA ORICE PROBLEME.

FI SIGUR DE A NE ADĂUGA LA LISTA DE FAVORITE ȘI A VERIFICA AFARĂ NOASTRE DE ALTE OBIECTE!

Etichete: pompa pentru, pompa ac, submersibile pompa de apa, Ieftin pompa pentru, De înaltă Calitate pompa ac, China submersibile pompa de apa Furnizori
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 9cm x 9cm x 100cm (3.54in x 3.54in x 39.37in)
Tip De Unitate bucata
Standard sau Non-standard Standard
Rotor BUC 10 Buc
Evacuare Materiale Cupru
Presiune De Înaltă Presiune
Debitul Nominal 3m3/h
cablu 30m
Max. Cap 50M
Evaluat cap 35m
max. fluxul 6m 3/h
Utilizare Apa
putere 400W
Numărul De Model Y3.5SD3-50/10-600W
Tensiune 220v50hz
Structura Single-stage Pump
Calibru 1 inch
Combustibil Electric
Cerere Submersibile
Teoria Pompă Centrifugă De

Scrie o recenzie

Produse similare