Oferta

137.08lei

144.28lei

Perla de gheata mătase, țesături decorative, pânză de performanță etapă,Netedă, lucioasă și materiale decorative

Adaugă o recenzie

produs

Nume: perla de gheata tesatura de matase.

Lățime: 150 cm,lungime 1000cm=10m=32.8 ft,lungime poate continua,nu se taie.

Densitatea: 55 d

Culoare: tot ce ai nevoie pentru a colora

Caracteristici: efect de perla Luciu superb Simt este buna Atârnă în jos, simțindu-se foarte bine

UTILIZĂRI: utilizat pentru mai mult de fundal de nunta de decorare scena Tifon perdea de decor, precum și de performanță țesături de îmbrăcăminte.

Despre culoare Pentru monitor, de mediu și de lumină impact, culoare și fotografiile vor fi un pic diferite, obiectul real ca un standard, Fotografii de referință . Despre feekback de evaluare a Clientului este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să ne dea de cinci stele de evaluare, dacă există vreo nemulțumire, ne poti contacta pentru a rezolva problema, vă dau un răspuns satisfăcător. Multumesc pentru tip . Despre livrare Avem un mod rapid si economic mod de a transport, dacă aveți nevoie, vă rugăm să folosiți rapida metoda de livrare, coletul va fi livrat în 5-15 zile, dar costurile de transport vor fi mai scumpe, necesitatea de a crește unele costuri, dacă nu doriți să-și petreacă o mulțime de bani pe transport de marfă, vă rugăm să Folosiți economice de transport, dar timpul va fi mai lent, aproximativ 20-40 de zile,foarte loc de la distanță, este nevoie de aproximativ 40-70 zile.(Un alt mod:atunci Când vă cumpărați mai multe produse, ne-am converti automat pentru livrare rapida. Acesta este un serviciu gratuit.) Deci, vă rog, nu vă faceți griji, dacă la sfârșitul WholesaleNew.news zile de livrare, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu în mod arbitrar să ne dea un litigiu, pentru că nu sunt companii de curierat, nu se poate controla viteza de transport, există orice întrebări, puteți contacta locale express , Sau ne pot contacta direct, în mod arbitrar, să ne dea un litigiu este nepoliticos, și nu poate rezolva orice probleme. Toate taxele vamale generate de către autoritățile vamale nevoie de propriul angajament, nu suntem responsabili. Despre return 1, în cazul în care livrarea de zile se apropie de sfârșit, vă rugăm să contactați-ne pentru a prelungi durata de livrare zile, vă rugăm să nu dau în mod arbitrar ne-o dispută, în această situație, nu ne permite o rambursare, pentru că produsele vor ajunge la dvs. desemnat adresa. 2, dacă pachetul are orice ambalaj daune, vă rugăm să contactați locale de curierat pentru compensare. 3, dacă pachetul are probleme de calitate, sau o descriere nu se potrivește, nu se pot utiliza și alte probleme, trebuie să contactați-ne, și apoi să se întoarcă produse de la noi, atunci Când vom primi returnarea coletului,va vom returna pentru tine.

Dacă doriți să cumpărați mai multe produse, vă rugăm să contactați vânzătorul, acolo va fi un mare discount.

Etichete: WholesaleNew.news, WholesaleNew.news, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente
Tip De Unitate mulțime (10 Metri/lot)
Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Caracteristică Iute Uscat
Numărul De Model l
Utilizare Utilitate Și Siguranță
Tesatura Tip Poplin
Gen Unisex
Material Poliester

Scrie o recenzie

Produse similare