Oferta

1 327.36lei

Livrare gratuita verde placi de mozaic din sticlă pentru baie si bucatarie faianta piscină placi de 4.28 metri patrati/lot

Adaugă o recenzie

Fierbinte de vânzare a produselor verde placi de mozaic din sticlă pentru baie și piscină

Ne-am facut de mana decor,cel mai tare articol în zilele noastre, în special în ambele rezidențiale și comerciale industrii.Coajă mozaic este facut de Chinezi pearl shell prețioase și scoici de mare,făcut în mod intenționat, pentru a da un accent cu o combinație de marmură și scoici de pe pardoseli,pereti,kitches,sau chiar în camera de baie acoperite cu frumoase și naturale coajă mozaic.

Produse caracteristici:

1.Perla textura:materiile prime sunt diferite tipuri de sidef din lume, cu culori naturale,elegant și fermecător caracteristică și mirosurile mare.

2.Mare respirație:mările lumii climatice diferite,rezultând în culori naturale, sidef,perle alb,aur,sampanie,roz,sau misterioase, pline de culoare neagră și are textura naturala.

3.Prietenoase cu mediul și verde:vom folosi în principal de cultură shell care nu va fi penurie de stoc.Și produsele noastre non-periculoase pentru hunman de sănătate a elementului,în conformitate cu verde de protecție a mediului,și se întoarce la natura conceptul de decor modern.

Construcția moduri:

Pune lipici sau adeziv(vă sugerăm să utilizați mici granule adeziv)pe perete cu avionul cutter si apoi pune mozaic pe perete cu mâna, până când diferența este umplut cu adeziv(la presiunea de mână ar trebui să fie bine proportionat).După 30 de minute(pentru mici granule adeziv 20 de minute este ok),apoi curățați suprafața de mozaic de cârpă uscată.

Etichete: placi pentru pereti, mozaic faianta bucatarie, mozaic bucatarie, Ieftine placi pentru pereti, De înaltă Calitate, mozaic, faianta bucatarie, China mozaic bucatarie Furnizori
Greutate Pachet 28.0kg (61.73lb.)
Dimensiunea Pachetului 33cm x 33cm x 12cm (12.99in x 12.99in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (40 piese/lot)
Stil Marea mediterană
Funcția Fum-Dovada,Rezistent La Apa,Umiditate-Dovada,Rezistente La Foc,Mucegai-Dovada
Material Sticla
Utilizare Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Utilizarea Lenjerie De Pat Cameră
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola

Scrie o recenzie

Produse similare