Oferta

42.80lei

47.02lei

40mm fabrica vinde CA-NC sistemul de apă, de unică folosință acetat de celuloză amestecate fibre microporos filtru cu membrană de transport gratuit

Adaugă o recenzie

40mm fabrica vinde CA-NC sistemul de apă, de unică folosință acetat de celuloză amestecate fibre microporos filtru cu membrană de transport gratuit

Material: amestec de celuloză de grăsime, care este, acid azotic, acid acetic (acid acetic), amestecat cu fibre de filtrare cu membrană, numele în limba engleză CA-NC, cunoscut sub numele de apă de filtrare cu membrană, apa fază filtru cu membrană. Diametru: 40 mm Diafragma: opțional (0.22, 0.45, 0.65, 0.8, 1, 1.2, 5)um Utilizări: folosit în general pentru filtru neutru sau parțială neutru soluție apoasă, care poate fi folosit ca experimental de canalizare clarificare, filtrare, culturi bacteriene, etc.. În producție, acesta este folosit în principal pentru injecție de medicina Chineză și de Vest, lichide orale, produse chimice fine și așa mai departe. Nu este potrivit pentru filtrare de solvenți organici și acid puternic soluție de bază. De multe ori cu nisip core filtru, Brinell pâlnie, și alte echipamente de filtrare susținerea utilizării. Inainte de a cumpara, vă rugăm să confirmați dacă suprafața de filtrare diametru de instrument este potrivit.

Transport Termenii:

Va vom Trimite Comanda în Termen de 2 zile După ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport, Am Dori să Introducă Detaliile Aici:

(1). Transport Gratuit China Post Air Mail. Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim, Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda.

(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI Clienți, Este Nevoie de aproximativ 12Days Să Sosească .

(3). China Post Air Mail este de A Trimite cele Mai multe dintre Țări, Este Nevoie de aproximativ 30 zile Pentru a Ajunge.

(4). Dacă Alegeți EMS/DHL/UPS de Transport maritim, Este Nevoie de 5-8Days Să Sosească. Pentru Produsul Care Include Baterie, Vă Sugerăm să Aleg EMS Shipping. DHL și UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.

(5) în Calitate De Cumpărător Din Brazilia, Dacă Alegeți EMS/DHL/UPS de Transport maritim, vă Rugăm să Contactați Cu NOI, Înainte de Expediere Și să Ne Oferi Numărul Dumneavoastră de Impozit, în caz Contrar, Nu Putem Trimite Cu Livrare rapida. Multumesc

Client-Ul Creatininei:

Vom Scrie O Valoare mai mica Pe Colet pentru a Evita Producerea Tarife. Fiecare Țară Are Diferite Tarife Politică, Îmi Pare Rău Că Nu Suntem Responsabili Pentru Client Clearance-Ul. Va Rugam Sa Observati Acest Lucru!

Dacă Doriți să ne Scrieți Detaliile Produsului pe Pachet, după cum Doriți, vă Rugăm să Trimiteți un Mesaj la noi, În Prima Dată Când efectuați Comanda.

După-Vânzare De Servicii:

Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Servicii post-vânzare Bună Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil.

Feedback-ul :

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi. Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare. Multumesc!!!

Etichete: filtre cu membrană, membrana de filtru de apă, Ieftine filtre cu membrană, De înaltă Calitate, membrana filtru de apă
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Clasificarea Pahar
Capacitate 40mm 0o22um, 40mm 0o45um, 40mm 0o65um, 40mm 0o8um, 40mm 1um, 40mm 1o2um, 40mm 5um
Nume De Brand BINFUL

Scrie o recenzie

Produse similare