Oferta

34.15lei

40.18lei

FD-NEX Lens Adaptor de Montare pentru Canon FD Lens de la Sony E Mount NEX NEX-5R NEX-6 NEX-7 FD-NEX

Adaugă o recenzie

FD-NEX Lens Adaptor de Montare pentru Canon FD Lens de la Sony E Mount NEX NEX-5R NEX-6 NEX-7 FD-NEX

Notificare:

Deși obiectivul se va potrivi fizic,diafragmă automată,auto-focalizare,sau orice alte funcții nu va funcționa corect în timp ce folosind acest adaptor.

În acest caz, "Stop-jos mode"va trebui să fie utilizat atunci când contorizarea deoarece obiectivul nu are capacitatea de a avea apeture controlata de corpul camerei.

Puteți trage cu modul manual sau aperture priority mode.

Caracteristică:

Permite Poate&n FD obiectiv pentru a fi folosit pe orice S&ny E-Mount NEX corpul camerei (NEX3/NEX5 etc.).

Adaptorul este manuală și echipat cu un "ON/OFF" inel de control al diafragmei pentru utilizator pentru a seta conceput diafragma.

Utilizarea lentilei în totalitate modul de expunere manuală (M) sau AV modul de expunere auto.

Selectați MF assist să se concentreze cu precizie.

Păstra toate concentrându-se intervalul de până la infinity punct.

Ghid De Instalare:

1.Atașați adaptorul pentru lentile. În primul rând,poziția corespunzătoare model obiectiv în inel adaptor este bayonet mount/montare șurub,cu lentile alb dot aliniat cu punctul roșu de pe adaptor e partea din față.Apoi,răsuciți lentile de ceasornic până când faceți clic pe el-blochează în poziție.

2.Montarea adaptorului cu obiectiv camera foto atunci Când aparatul foto este oprit,poziția inel adaptor de asamblare în camera lui de montare,cu punct roșu de pe adaptor e din spate împotriva punct roșu pe lentila camerei de montare.Apoi,răsuciți adaptor cu lentila de ceasornic până când faceți clic pe el-blochează în poziție.

3.Pentru a elimina inel adaptor cu lentila de la aparatul foto,apăsați butonul de eliberare a obiectivului de pe aparatul foto și răsuciți adaptor contra-sensul acelor de ceasornic.

Ghid De Utilizare:

* Trage fără obiectiv funcția trebuie să fie activată se referă la următoarele măsuri: Meniu - >Set Up-->Release w/o Lens- >Activare-->OK

* Realizarea de Fotografii Comuta aparat de fotografiat pentru focalizare manuală (MF)mod.Ia fotografie de obiect,apoi să evalueze rezultatul de pe ecran de monitor.

Potrivit Pentru:

Camera:

S&ny NEX-3, NEX-5, NEX-C3, NEX-5N NEX-5R, NEX-6, NEX-7,NEX-3N

OBIECTIV:

POATE&N FD obiectiv

Pachetul Inclusiv:

1 x Poate&n FD Obiectiv să S&ny NEX3 NEX5 Inel Adaptor

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp de livrare: Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE . NU există EXCEPȚII ! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la WholesaleNew.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe WholesaleNew.news! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: E muntele, Adaptor Obiectiv, canon fd muntele, E ieftin muntele, Lentile de înaltă Calitate adaptor, China canon fd muntele Furnizori
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
culoare Negru
Nume De Brand Foleto
Numărul De Model FD-NEX
Compatibil Marca Sony, Minolta

Scrie o recenzie

Produse similare